Gietvloer Gent

Overweeg je om een nieuwe gietvloer aan te schaffen? In Breda zijn al velen je voorgegaan: Colota levert voor elk huis de ideale gietvloer, afgewerkt naar jouw smaak en wensen. Wil je een gietvloer voor je badkamer, keuken, woonkamer, garage, toilet of zelfs voor de hele woning? Bij ons krijg je een advies dat op jou is afgestemd. We hebben diverse soorten gietvloeren: keuze te over voor jouw interieur, passend bij elk budget en natuurlijk kun je uitzoeken wat je het allermooist vindt. Colota werkt voor klanten in heel België. Ook in Gent zijn we je met plezier van dienst!

Gietvloer nieuwbouwwoning Gent

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Gent? Of ga je zelf een huis bouwen in Gent? Veel mensen kiezen in een nieuwbouwwoning voor vloerverwarming. Onze gietvloeren zijn hier ideaal mee te combineren. We denken graag met je mee over de juiste soort gietvloer voor jouw nieuwe huis.

Gietvloer bestaande woning Gent

In een bestaande woning ligt er vaak een tegelvloer of een cementdekvloer met laminaat of parket. Ook hier is het toepassen van een gietvloer geen probleem: wij kunnen jouw vloer voorzien van een geheel nieuwe look. Onze gietvloer kan zelfs over een houten ondervloer worden aangebracht. Vraag naar onze speciale richtlijnen hiervoor! We komen graag bij jou in Gent kijken om te adviseren over de mogelijkheden.

Gietvloer zakelijk Gent

Naast gietvloeren voor particulieren, biedt Colota ook een ruim assortiment voor zakelijk en dus intensief gebruik. Wij leveren oplossingen voor de zorg, retail, kantoren, scholen en andere openbare gebouwen in Gent. Dat kan een standaard kwaliteitsproduct zijn, maar ook een speciale print of eigen ontwerp op maat. Niets is ons te gek! We zorgen voor een perfecte combinatie van jouw wensen en de beste keus voor de ruimte.

Soorten gietvloeren

Kies voor kleur, milieuvriendelijk, glans, glitter, een persoonlijke print of een stoere betonlook: Colota maakt een gietvloer die de jouwe is. Of fris je bestaande gietvloer op met een nieuwe toplaag of andere kleur.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem voor extra informatie contact op via:

– 0486-12-12-05
– info@colota.be

Wilt u meteen een aanvraag voor een offerte doen? Vul dan het formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.