• info@colota.be
 • +32 486 12 12 05
 • Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak

  Gietvloer Oost-Vlaanderen

  Gietvloer Oost-Vlaanderen

  Gietvloer professioneel laten aanleggen in Oost-Vlaanderen

  Met zo’n drieduizend kleine en grotere gietvloer projecten op zak in Oost-Vlaanderen geheel, mogen wij ons met recht aan u voorstellen als de gietvloerspecialist van België. Wij zijn dan ook één van de meest ervaren en breed georiënteerde experts binnen ons vakgebied. Colota is een full-service gietvloerapplicatiebedrijf voor particulieren, het midden- en kleinbedrijf alsmede de publieke sector. Onze knowhow op het gebied van gietvloerapplicatie en bijbehorende werkzaamheden is altijd terug te vinden in het uiteindelijke resultaat.

  Oost-Vlaamse bedrijven, winkeliers en particulieren kiezen voor Colota voor onze klantvriendelijke service, ons glashelder advies, zeer complete offertes en de beste kwaliteit gietvloeren die tegenwoordig op de markt beschikbaar zijn. Wij blijven actief binnen een zeer concurrente markt door vast te houden aan kwaliteit, door bijvoorbeeld vaste kortingen te bieden aan ondernemerscollectieven en VVE’s of door gietvloer grondstoffen slim in te kopen. Al onze gietvloeren zijn afkomstig van gerenommeerde nationale en internationale leveranciers. Dat levert diverse voordelen op voor onze Oost-Vlaamse klanten, waaronder een compleet assortiment 100% alifatische PU gietvloeren van bewezen kwaliteit die in alle RAL kleuren aan te brengen zijn.

  Onze referentieprojecten en gietvloer voorbeelden in Oost-Vlaanderen

  Gietvloeren aanleggen is een ambacht. Bij ons kiest u niet alleen voor een hoogwaardig product van een vloerspecialist uit Oost-Vlaanderen, u kiest voor een vakkundig en op elkaar ingespeeld Gents applicatieteam en een zorgeloze uitvoering. Hoe goed de desbetreffende grondstoffen ook mogen zijn, de kwaliteit van uw gietvloer valt of staat met de juiste preparatie van de ondergrond, het schuren en egaal maken van verweerde betonvloeren en het zorgvuldig afdichten van scheuren, kieren of andere

  onregelmatigheden. Het resultaat; een naadloze en onderhoudsvrije gietvloer die nog jaren zijn kleur en eigenschappen behoudt.

  Epoxy gietvloer of PU gietvloer laten aanleggen door onze specialisten uit Oost-Vlaanderen

  Colota beschikt over een goed geschoold Gents uitvoeringsteam dat veilig en efficiënt aan de slag gaat. U vindt het Colota team in winkels, showrooms, kantoren en allerlei andere ruimtes waar een duurzame en slijtvaste epoxy gietvloer of PU gietvloer moet worden aangebracht. Onze technische advisieurs staan altijd voor u klaar om samen met u de meest optimale gietvloer te realiseren. Colota beschikt over een zeer ruime showroom op locatie in Gent zodat u onder het genot van een kopje koffie de diverse gietvloeren kunt bekijken en de desgewenst gietvloerkleur en -structuur kunt bepalen.

  Contact

  Heeft u nog vragen? Neem voor extra informatie contact op via:

  – 0486-12-12-05
  – info@colota.be

  Wilt u meteen een aanvraag voor een offerte doen? Vul dan het formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.