• info@colota.be
 • +32 486 12 12 05
 • Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak

  Acrylaatvloeren


  ACRYLAATVLOEREN

  Is het niet mogelijk om uw vloer af te sluiten of voor een langere tijd niet te gebruiken? Dan is een acrylaatvloer de uitkomst. Een acrylaatvloer van ‘Colota vloeren’ is binnen één uur volledig belastbaar. Een acrylaatvloer biedt dezelfde voordelen als een andere kunststofvloer, alleen is hij zeer snel uitgehard.

  Het is tevens mogelijk om een acrylaatvloer aan te brengen bij een temperatuur lager dan vijf graden. Dat maakt een acrylaatvloer uitermate geschikt voor een vloer in uw koel- en/ of vriesruimtes.

  Een acrylaatvloer wordt ook vaak toegepast op galerijen of balkons. Omdat de vloer binnen één uur uitgehard is zorgt een acrylaatvloer ervoor dat de bewoners zo weinig mogelijk last van de werkzaamheden zullen hebben.

  Voordelen

  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  Plaatsing

  Een gietvloer gieten klinkt eenvoudig, maar is niet minder dan een ambacht. Bij Colota werken wij daarom met een applicatieteam met jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van gietvloeren. Strak, keurig in iedere hoek gevloeid en esthetisch afgewerkt, daar staan onze specialisten voor. Dankzij onze eerlijke voorlichting weet u precies waar u aan toe bent.

  Onderhoud

  Een gietvloer van Colota heeft een strak en naadloos uiterlijk. Het schoonmaken van onze gietvloeren is dan ook relatief eenvoudig. Even stofzuigen en dweilen is voldoende. Daarnaast is er nog een aantal aandachtspunten met betrekking tot het onderhoud van gietvloeren.
  Droge reiniging van uw gietvloer is met name voor het verwijderen van het ergste vuil en stof. Gietvloeren zijn dankzij het gladde oppervlak goed schoon te maken met een stofzuiger (met parketborstel). U kunt er ook prima voor kiezen een swiffer te gebruiken.
  Gietvloeren zijn naadloos en kennen een hoge dichtheid. Hierdoor zijn onze gietvloeren makkelijk en goed schoon te maken, ook met water. Een schone dweil en alleen water volstaan hierbij meestal. Gebruik bij het schoonmaken van uw gietvloer geen schuurspons of schuurmiddel.