• info@colota.be
 • +32 486 12 12 05
 • Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak

  Antistatische vloeren


  ANTISTATISCHE VLOEREN

  Statische elektriciteit kan veel schade aanrichten aan uw apparatuur. Colota vloeren beschikken over de perfecte oplossing namelijk een anti statische vloer. Een antistatische vloer van Colota vloeren voorkomt de ontlading van statische elektriciteit. Ideaal voor bedrijven die werken met producten die gevoelig zijn voor schade door statische ontlading.

  De antistatische vloer van Colota vloeren bestaat uit een elektrisch geleidende lijm. De vloer word geaard door middel van koperen strips en elektrisch geleidende lagen. De ondergrond zal doorbehandeld worden met een speciale primer en wordt uiteindelijk volkomen vlak.

  De antistatische vloer van Colota vloeren zorgt ervoor dat de statische op- en ontlading niet zal ontstaan ter bescherming van uw personeel, materialen, elektronica en producten.

  De vloer is tevens goed bestand tegen o.a. chemicaliën, zuren en andere vloeistoffen.

  De antistatische vloeren van Colota vloeren zijn zeer geschikt voor de elektronica-industrie, farmaceutische industrie en ziekenhuizen. Uiteraard ook leverbaar voor andere bedrijven of voor andere doeleinden. De antistatische vloer heeft ook alle gemakken van een kunststofvloer zoals naadloos, gemakkelijk in onderhoud en duurzaam.

  Voordelen

  • Snelle en gemakkelijke plaatsing
  • Gebruikscomfort
  • Hoge weerstand tegen chemicaliën, hitte en gewicht
  • Onmiddellijk ingebruikname na 48 uur

  Plaatsing

  Een gietvloer gieten klinkt eenvoudig, maar is niet minder dan een ambacht. Bij Colota werken wij daarom met een applicatieteam met jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van gietvloeren. Strak, keurig in iedere hoek gevloeid en esthetisch afgewerkt, daar staan onze specialisten voor. Dankzij onze eerlijke voorlichting weet u precies waar u aan toe bent.

  Onderhoud

  Een gietvloer van Colota heeft een strak en naadloos uiterlijk. Het schoonmaken van onze gietvloeren is dan ook relatief eenvoudig. Even stofzuigen en dweilen is voldoende. Daarnaast is er nog een aantal aandachtspunten met betrekking tot het onderhoud van gietvloeren.

  Droge reiniging van uw gietvloer is met name voor het verwijderen van het ergste vuil en stof. Gietvloeren zijn dankzij het gladde oppervlak goed schoon te maken met een stofzuiger (met parketborstel). U kunt er ook prima voor kiezen een swiffer te gebruiken.

  Gietvloeren zijn naadloos en kennen een hoge dichtheid. Hierdoor zijn onze gietvloeren makkelijk en goed schoon te maken, ook met water. Een schone dweil en alleen water volstaan hierbij meestal. Gebruik bij het schoonmaken van uw gietvloer geen schuurspons of schuurmiddel.