• info@colota.be
 • +32 486 12 12 05
 • Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak

  Betonlook vloeren


  BETONLOOK VLOEREN

  Een vloer die van beton lijkt maar toch de voordelen heeft van PU gietvloeren. Deze zijn Uitermate geschikt voor vloerverwarming en zeer gemakkelijk schoon te houden.

  Colota vloeren maakt betonlook vloeren speciaal naar uw wensen. Elke betonlook vloer is uniek. Een betonlook vloer is een design vloer die bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken of slaapkamer een rustige en robuuste uitstaling geeft.

  Colota vloeren levert betonlook vloeren in elke gewenste kleurencombinatie. Op die manier past een betonlook vloer in elk interieur en elke huisstijl. Tevens is het mogelijk om door Colota vloeren een persoonlijke tekst of afbeelding in de vloer te laten verwerken, zo krijgt u een extra persoonlijke vloer.

  Voordelen

  • Aangenaam loopgevoel
  • Decoratief zeer hoog
  • Design en niet verkleurend

  Plaatsing

  Een gietvloer gieten klinkt eenvoudig, maar is niet minder dan een ambacht. Bij Colota werken wij daarom met een applicatieteam met jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van gietvloeren. Strak, keurig in iedere hoek gevloeid en esthetisch afgewerkt, daar staan onze specialisten voor. Dankzij onze eerlijke voorlichting weet u precies waar u aan toe bent.

  Onderhoud

  Een gietvloer van Colota heeft een strak en naadloos uiterlijk. Het schoonmaken van onze gietvloeren is dan ook relatief eenvoudig. Even stofzuigen en dweilen is voldoende. Daarnaast is er nog een aantal aandachtspunten met betrekking tot het onderhoud van gietvloeren.

  Droge reiniging van uw gietvloer is met name voor het verwijderen van het ergste vuil en stof. Gietvloeren zijn dankzij het gladde oppervlak goed schoon te maken met een stofzuiger (met parketborstel). U kunt er ook prima voor kiezen een swiffer te gebruiken.

  Gietvloeren zijn naadloos en kennen een hoge dichtheid. Hierdoor zijn onze gietvloeren makkelijk en goed schoon te maken, ook met water. Een schone dweil en alleen water volstaan hierbij meestal. Gebruik bij het schoonmaken van uw gietvloer geen schuurspons of schuurmiddel.