• info@colota.be
 • +32 486 12 12 05
 • Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak

  Design coatingvloeren


  DESIGN COATINGVLOEREN

  De hoogwaardige design coatingvloeren van Colota zijn op water basis. Omdat de basis van de coating water is zijn de coatingvloeren van Colota milieuvriendelijk.Een coatingvloer van Colota is een coatingvloer met een moderne en strakke uitstraling. Daardoor worden coatingvloeren van Colota vaak gebruikt in badkamers, woonkamers en sanitaire ruimten. Een coatingvloer van Colota is te vergelijken met een gietvloer. Met een coatingvloer heeft u het zelfde onderhoudsgemak en hetzelfde strakke, naadloze uiterlijk als bij een gietvloer. Het verschil zit hem in de laagdikte en de prijs van een coatingvloer. De laagdikte van een coatingvloer is meestal niet dikker dan 1 mm. Daardoor blijft u de structuur van de ondergrond zien. Een coatingvloer van Colota is een aantrekkelijk geprijsd alternatief voor een gietvloer van Colota.

  Voordelen

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Sterk en slijtvast
  • Naadloos
  • Voor elke toepassing een geschikt systeem
  • Prijstechnisch zeer aantrekkelijk
  • Leverbaar in alle RAL kleuren

  Plaatsing

  Een gietvloer gieten klinkt eenvoudig, maar is niet minder dan een ambacht. Bij Colota werken wij daarom met een applicatieteam met jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van gietvloeren. Strak, keurig in iedere hoek gevloeid en esthetisch afgewerkt, daar staan onze specialisten voor. Dankzij onze eerlijke voorlichting weet u precies waar u aan toe bent.

  Onderhoud

  Een gietvloer van Colota heeft een strak en naadloos uiterlijk. Het schoonmaken van onze gietvloeren is dan ook relatief eenvoudig. Even stofzuigen en dweilen is voldoende. Daarnaast is er nog een aantal aandachtspunten met betrekking tot het onderhoud van gietvloeren.

  Droge reiniging van uw gietvloer is met name voor het verwijderen van het ergste vuil en stof. Gietvloeren zijn dankzij het gladde oppervlak goed schoon te maken met een stofzuiger (met parketborstel). U kunt er ook prima voor kiezen een swiffer te gebruiken.

  Gietvloeren zijn naadloos en kennen een hoge dichtheid. Hierdoor zijn onze gietvloeren makkelijk en goed schoon te maken, ook met water. Een schone dweil en alleen water volstaan hierbij meestal. Gebruik bij het schoonmaken van uw gietvloer geen schuurspons of schuurmiddel.