• info@colota.be
 • +32 486 12 12 05
 • Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak

  Design epoxy gietvloeren


  DESIGN EPOXY GIETVLOEREN

  De epoxy gietvloer van Colota vloeren is geschikt voor bedrijfsruimtes waar er hoge eisen aan de vloeren worden gesteld zoals mechanische belastbaarheid, slijtvastheid, hygiëne, chemische belastbaarheid, vloeistofdichtheid en vochtbestendigheid. U komt de epoxy gietvloeren van Colota dan ook vooral tegen in industriële hallen, werkplaatsen, magazijnen, opslagruimtes, garages, laboratoria en productiehallen.

  Een epoxy gietvloer van Colota vloeren kan een hoge stortbelasting hebben en wordt standaard afgewerkt met een aflak die ervoor zorgt dat u langer plezier beleeft aan uw epoxy gietvloer.

  Een extra optie is om uw epoxy gietvloer een decoratieve tint te geven door hem in te strooien met een kleurvlok. Bijkomend voordeel is dat vuil en vlekken minder zichtbaar zijn. Door de naadloze oppervlakte van de epoxy gietvloer neemt de vloer geen vuil op en is deze heel eenvoudig te reinigen met een boenmachine. Laat u de vloer ook voorzien van een holle plint dan komt uw epoxy gietvloer in aanmerking voor een vloeistofdichte vloer verklaring. Voorheen de PBV- verklaring.

  Voordelen

  • Kan in veel kleuren en afwerkingen geleverd worden
  • Geheel vloeistofdicht (zuren en chemicaliën)
  • Slagvast en stootvast
  • Zeer gemakkelijk te reinigen en bijzonder hygiënisch

  Plaatsing

  Een gietvloer gieten klinkt eenvoudig, maar is niet minder dan een ambacht. Bij Colota werken wij daarom met een applicatieteam met jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van gietvloeren. Strak, keurig in iedere hoek gevloeid en esthetisch afgewerkt, daar staan onze specialisten voor. Dankzij onze eerlijke voorlichting weet u precies waar u aan toe bent.

  Onderhoud

  Een gietvloer van Colota heeft een strak en naadloos uiterlijk. Het schoonmaken van onze gietvloeren is dan ook relatief eenvoudig. Even stofzuigen en dweilen is voldoende. Daarnaast is er nog een aantal aandachtspunten met betrekking tot het onderhoud van gietvloeren.

  Droge reiniging van uw gietvloer is met name voor het verwijderen van het ergste vuil en stof. Gietvloeren zijn dankzij het gladde oppervlak goed schoon te maken met een stofzuiger (met parketborstel). U kunt er ook prima voor kiezen een swiffer te gebruiken.

  Gietvloeren zijn naadloos en kennen een hoge dichtheid. Hierdoor zijn onze gietvloeren makkelijk en goed schoon te maken, ook met water. Een schone dweil en alleen water volstaan hierbij meestal. Gebruik bij het schoonmaken van uw gietvloer geen schuurspons of schuurmiddel.