• info@colota.be
 • +32 486 12 12 05
 • Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak

  Epoxy coatingvloeren


  EPOXY COATINGVLOEREN

  De hoogwaardige epoxy coatingvloeren van Colota vloeren zijn op epoxy basis. Omdat de basis van de coating epoxy is zijn de epoxy coatingvloeren van Colota vloeren uitermate geschikt voor industriële toepassingen.

  Een epoxy coatingvloer van Colota vloeren is een epoxy coatingvloer met een strakke en industriële uitstraling. Daardoor worden epoxy coatingvloeren van Colota vloeren vaak gebruikt in bedrijfshallen, opslagplaatsen en andere bedrijfsruimten. Een epoxy coatingvloer van Colota vloeren is een zeer sterke en chemisch resistente epoxy coatingvloer. Een epoxy coatingvloer is te vergelijken met een gietvloer. Met een epoxy coatingvloer heeft u hetzelfde onderhoudsgemak en hetzelfde strakke, naadloze uiterlijk als bij een gietvloer.

  Het verschil zit hem in de laagdikte en de prijs van een epoxy coatingvloer. De laagdikte van een epoxy coatingvloer is meestal niet dikker dan 1 mm. Daardoor blijft u de structuur van de ondergrond zien. Een epoxy coatingvloer van Colota vloeren is een aantrekkelijk geprijsd alternatief voor een gietvloer van Colota vloeren.

  Voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Sterke weerstand van deze vloer
  • Vloeistofdicht

  Plaatsing

  Een gietvloer gieten klinkt eenvoudig, maar is niet minder dan een ambacht. Bij Colota werken wij daarom met een applicatieteam met jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van gietvloeren. Strak, keurig in iedere hoek gevloeid en esthetisch afgewerkt, daar staan onze specialisten voor. Dankzij onze eerlijke voorlichting weet u precies waar u aan toe bent.

  Onderhoud

  Een gietvloer van Colota heeft een strak en naadloos uiterlijk. Het schoonmaken van onze gietvloeren is dan ook relatief eenvoudig. Even stofzuigen en dweilen is voldoende. Daarnaast is er nog een aantal aandachtspunten met betrekking tot het onderhoud van gietvloeren.

  Droge reiniging van uw gietvloer is met name voor het verwijderen van het ergste vuil en stof. Gietvloeren zijn dankzij het gladde oppervlak goed schoon te maken met een stofzuiger (met parketborstel). U kunt er ook prima voor kiezen een swiffer te gebruiken.

  Gietvloeren zijn naadloos en kennen een hoge dichtheid. Hierdoor zijn onze gietvloeren makkelijk en goed schoon te maken, ook met water. Een schone dweil en alleen water volstaan hierbij meestal. Gebruik bij het schoonmaken van uw gietvloer geen schuurspons of schuurmiddel.