• info@colota.be
 • +32 486 12 12 05
 • Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak

  Epoxy gietvloeren


  EPOXY GIETVLOEREN

  Een grindvloer van Colota vloeren is een vloer die bestaat uit miljoenen kleine grindkorreltjes die aan elkaar worden gehouden door een transparante epoxy of polyurethaan. Daardoor is een grindvloer van Colota vloeren heel sterk, slijtvast en zeer decoratief.

  Een grindvloer geschikt voor uw kantoor, showroom of winkel. Met een grindvloer van Colota vloeren kunt u eindeloos alle kleuren en korrelgroottes met elkaar combineren waardoor een unieke en eigen stijl ontstaat. Een grindvloer van Colota vloeren voelt warm en behaaglijk aan. Door de structuur van de grindvloer neemt het de temperatuur aan van de omgeving.

  Een grindvloer van Colota vloeren is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Uw grindvloer van Colota vloeren word altijd aangelegd met de mooiste grindkorrels en de meest heldere epoxy of polyurethaan.

  Voordelen

  • Kan in veel kleuren en afwerkingen geleverd worden
  • Geheel vloerstofdicht en bestand tegen zuren, …
  • Slagvast en stootvast
  • Zeer gemakkelijk te reinigen en bijzonder hygiënisch

  Plaatsing

  Een gietvloer gieten klinkt eenvoudig, maar is niet minder dan een ambacht. Bij Colota werken wij daarom met een applicatieteam met jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van gietvloeren. Strak, keurig in iedere hoek gevloeid en esthetisch afgewerkt, daar staan onze specialisten voor. Dankzij onze eerlijke voorlichting weet u precies waar u aan toe bent.

  Onderhoud

  Een gietvloer van Colota heeft een strak en naadloos uiterlijk. Het schoonmaken van onze gietvloeren is dan ook relatief eenvoudig. Even stofzuigen en dweilen is voldoende. Daarnaast is er nog een aantal aandachtspunten met betrekking tot het onderhoud van gietvloeren.

  Droge reiniging van uw gietvloer is met name voor het verwijderen van het ergste vuil en stof. Gietvloeren zijn dankzij het gladde oppervlak goed schoon te maken met een stofzuiger (met parketborstel). U kunt er ook prima voor kiezen een swiffer te gebruiken.

  Gietvloeren zijn naadloos en kennen een hoge dichtheid. Hierdoor zijn onze gietvloeren makkelijk en goed schoon te maken, ook met water. Een schone dweil en alleen water volstaan hierbij meestal. Gebruik bij het schoonmaken van uw gietvloer geen schuurspons of schuurmiddel.