• info@colota.be
 • +32 486 12 12 05
 • Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak

  Herstellen van vloeren1


  HERSTELLEN VAN VLOEREN

  PU gietvloer fundamenteel herstellen of opwaarderen

  Wilt u een bestaande PU gietvloer laten herstellen naar de kleur en tint die deze jaren geleden had? Soms is er niet veel nodig om uw gietvloer weer de juiste tint en kwaliteit te geven. Gietvloer herstel is snel te realiseren. Zeker als er weinig krassen of beschadigingen voorkomen. Wij herstellen uw gietvloer van A tot Z, op basis van de geconstateerde vervormingen, scheuren of krassen. De meeste gietvloer herstelwerkzaamheden zijn door ons binnen een paar dagen uit te voeren. Dit betreft beschadigingen door vochtschade, een beschadiging van de toplaag of scheurvorming door werking van de ondergrond of een verontreiniging door olie of andere chemische substanties. Voor PU gietvloeren zijn de volgende stappen noodzakelijk om uw gietvloer te herstellen:

  Uitvoeringsstappen om uw PU gietvloer te herstellen

  • Beschadigde oppervlak schuren
  • Vetvrij maken van de te behandelen beschadigingen
  • Primer aanbrengen voor goede hechting van gietlaag aan de ondervloer
  • Behandelen van beschadigde plekken met versnelde polyurethaan of epoxy
  • Nogmaals schuren van de nieuwe gietlaag
  • Aanbrengen van transparante coating of kleurcoating

  Afhankelijk van de mate van verkleuring van uw bestaande PU gietvloer, kunnen reparaties zichtbaar blijven. Uiteraard doen wij alles om de bestaande vloer in kleur en tint zoveel mogelijk te benaderen. De garanties die wij u bieden zijn alleen van toepassing op de door ons gerepareerde vloerdelen.

  Industriële/design epoxy gietvloer herstellen

  Ook als u een epoxy gietvloer wilt herstellen is het belangrijk vast te stellen wat de oorzaak is geweest van de beschadigingen. Het kan door een simpel ongeluk zijn ontstaan maar grotere scheuren wijzen meestal op een fundamenteler probleem. Misschien is het simpel herstellen van de gietvloer toplaag niet de meest efficiënte wijze, misschien is het noodzakelijk een nieuwe gietlaag op de bestaande aan te brengen.

  Garantie voor het herstellen van uw gietvloer

  Wij bieden 7 jaar garantie op  herstelwerkzaamheden. Dit houdt onder meer in dat u ervan uit kunt gaan dat wij werken met kwalitatief hoogwaardige vulmiddelen en pigmenten (alifatische) en dat onze gietvloer herstelwerkzaamheden worden verricht volgens beproefde methodes. Ons applicatieteam weet de juiste uitvoeringsmaatregelen te treffen om uw gietvloer correct en gedetailleerd te herstellen.