• info@colota.be
 • +32 486 12 12 05
 • Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak

  Industriële vloeren


  INDUSTRIËLE VLOEREN

  Aan de vloeren van de industriële sector worden hoge eisen gesteld bijvoorbeeld aan vloeren in de fabriekshallen, werkplaatsen en magazijnen. Dat is ook nodig want de vloeren moeten bestand zijn tegen zuren, chemicaliën, hitte en tegen zeer zware belasting van grote en zware machines.

  De industriële vloeren van colota vloeren voldoen aan alle eisen die aan een industriële vloer gesteld worden. Onze vloerdeskundigen zullen binnen uw bedrijf de juiste vloer op de juiste plek adviseren. Binnen de industriële vloeren zijn er veel verschillende soorten en combinaties. De vloeren van Colota vloeren gaan jaren mee, zijn ijzersterk en zeer onderhoudsvriendelijk.

  Voordelen

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Past in elke sector
  • Naadloos
  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Toepasbaar op verschillende ondergronden

  Plaatsing

  Een gietvloer gieten klinkt eenvoudig, maar is niet minder dan een ambacht. Bij Colota werken wij daarom met een applicatieteam met jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van gietvloeren. Strak, keurig in iedere hoek gevloeid en esthetisch afgewerkt, daar staan onze specialisten voor. Dankzij onze eerlijke voorlichting weet u precies waar u aan toe bent.

  Onderhoud

  Een gietvloer van Colota heeft een strak en naadloos uiterlijk. Het schoonmaken van onze gietvloeren is dan ook relatief eenvoudig. Even stofzuigen en dweilen is voldoende. Daarnaast is er nog een aantal aandachtspunten met betrekking tot het onderhoud van gietvloeren.

  Droge reiniging van uw gietvloer is met name voor het verwijderen van het ergste vuil en stof. Gietvloeren zijn dankzij het gladde oppervlak goed schoon te maken met een stofzuiger (met parketborstel). U kunt er ook prima voor kiezen een swiffer te gebruiken.

  Gietvloeren zijn naadloos en kennen een hoge dichtheid. Hierdoor zijn onze gietvloeren makkelijk en goed schoon te maken, ook met water. Een schone dweil en alleen water volstaan hierbij meestal. Gebruik bij het schoonmaken van uw gietvloer geen schuurspons of schuurmiddel.