• info@colota.be
 • +32 486 12 12 05
 • Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak

  PU gietvloeren


  PU GIETVLOEREN

  Een PU gietvloer van Colota vloeren is een gietvloer op basis van polyuretaan. Het verschil tussen een epoxy gietvloer en PU gietvloer is dat de PU gietvloer is ontwikkeld voor de esthetische markt en zeer geschikt is voor kantoorruimtes, showrooms, musea en woningen.
  De unieke eigenschappen van een PU gietvloer zijn dat de vloer niet kei hard aanvoelt, uitstekend beloopbaar en geluiddempend is. Een PU gietvloer is momenteel populair als designvloer.

  Wij van Colota vloeren kunnen uw PU gietvloer helemaal naar uw wensen uitvoeren.

  U kunt zelf de kleur, patronen en afbeeldingen uitkiezen. Of u vindt het leuk om uw bedrijfslogo te verwerken in de vloer, het is allemaal mogelijk.

  Voordelen

  • Naadloos, strakke moderne uitstraling
  • Naadloos en strakke moderne uitstraling
  • Vloeistofdicht en gemakkelijk schoon te maken
  • Geschikt voor mensen met een huisstofallergie
  • Kan in combinatie met vloerverwarming worden gebruikt

  Plaatsing

  Een gietvloer gieten klinkt eenvoudig, maar is niet minder dan een ambacht. Bij Colota werken wij daarom met een applicatieteam met jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van gietvloeren. Strak, keurig in iedere hoek gevloeid en esthetisch afgewerkt, daar staan onze specialisten voor. Dankzij onze eerlijke voorlichting weet u precies waar u aan toe bent.

  Onderhoud

  Een gietvloer van Colota heeft een strak en naadloos uiterlijk. Het schoonmaken van onze gietvloeren is dan ook relatief eenvoudig. Even stofzuigen en dweilen is voldoende. Daarnaast is er nog een aantal aandachtspunten met betrekking tot het onderhoud van gietvloeren.

  Droge reiniging van uw gietvloer is met name voor het verwijderen van het ergste vuil en stof. Gietvloeren zijn dankzij het gladde oppervlak goed schoon te maken met een stofzuiger (met parketborstel). U kunt er ook prima voor kiezen een swiffer te gebruiken.

  Gietvloeren zijn naadloos en kennen een hoge dichtheid. Hierdoor zijn onze gietvloeren makkelijk en goed schoon te maken, ook met water. Een schone dweil en alleen water volstaan hierbij meestal. Gebruik bij het schoonmaken van uw gietvloer geen schuurspons of schuurmiddel.