• info@colota.be
 • +32 486 12 12 05
 • Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak

  Troffelvloeren


  TROFFELVLOEREN

  Een Colota troffelvloer bestaat uit een fijne grindsoort dat vermengt wordt met een epoxy of polyurethaan. Door de speciaal geselecteerde producten ontstaat er een troffelvloer die een hoge druksterkte heeft en uitermate geschikt is om een hogere laag dikte te kunnen smeren.

  Een Colota troffelvloer staat bekend om zijn hoge belastbaarheid en krasvastigheid. Voor de sanitaire en/of vochtige ruimtes binnen uw bedrijf kunnen wij van Colota vloeren holle plinten meesmeren. De troffelvloer kunnen wij zo smeren, dat u zelf kunt bepalen welke gradatie anti-slip u van uw vloer vereist, van heel grof tot super strak. De troffelvloeren van ‘Colota vloeren’ zijn in alle RAL kleuren leverbaar. Eventueel kunnen wij uw troffel vloer voorzien van bedrijfslogo’s en/of andere aanduidingen.

  De Colota troffel vloer kan worden aangebracht op elke droge, vormvaste en vetvrije ondergrond. Uw vloer hoeft niet egaal te zijn, zware beschadigingen of grote oneffenheden worden weer glad en strak gemaakt.

  Voordelen

  • Vloeistofdicht
  • Stoot- en slijtvast
  • Hygiënisch en geluidsabsorberend
  • Hoge chemische bestendigheid
  • Toepasbaar met vloerverwarming mogelijk

  Plaatsing

  Een gietvloer gieten klinkt eenvoudig, maar is niet minder dan een ambacht. Bij Colota werken wij daarom met een applicatieteam met jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van gietvloeren. Strak, keurig in iedere hoek gevloeid en esthetisch afgewerkt, daar staan onze specialisten voor. Dankzij onze eerlijke voorlichting weet u precies waar u aan toe bent.

  Onderhoud

  Een gietvloer van Colota heeft een strak en naadloos uiterlijk. Het schoonmaken van onze gietvloeren is dan ook relatief eenvoudig. Even stofzuigen en dweilen is voldoende. Daarnaast is er nog een aantal aandachtspunten met betrekking tot het onderhoud van gietvloeren.

  Droge reiniging van uw gietvloer is met name voor het verwijderen van het ergste vuil en stof. Gietvloeren zijn dankzij het gladde oppervlak goed schoon te maken met een stofzuiger (met parketborstel). U kunt er ook prima voor kiezen een swiffer te gebruiken.

  Gietvloeren zijn naadloos en kennen een hoge dichtheid. Hierdoor zijn onze gietvloeren makkelijk en goed schoon te maken, ook met water. Een schone dweil en alleen water volstaan hierbij meestal. Gebruik bij het schoonmaken van uw gietvloer geen schuurspons of schuurmiddel.