• info@colota.be
 • +32 486 12 12 05
 • Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak

  ONTVANG GRATIS

  Een vrijblijvende offerte!

  Uiterst zorgvuldige

  Uitvoering

  WE BIEDEN 100%

  Kwalitatieve producten aan

  24/7 SERVICE

  info@colota.be

  Home > Over Colota

  Geschiedenis

  Colota werd opgericht in het jaar 2004 in Gent. Jaar na jaar is Colota uitgegroeid tot de snelst groeiende bouw dienstverlener in gietvloeren. Alsook tot een bedrijf dat prijzen wint. Wat ons siert is het hebben van een uitstekend klantenservice die tot in de allerkleinste hoeken renoveert.

  Visie

  Colota is een breed en innovatief bedrijf. We zijn flexibel en werken aan totaaloplossingen. Dit alles door als een proces gestuurde organisatie op te treden die met vaste (keten) partners te werk gaat. Dit wil niet zeggen dat wij niet open staan om nieuwe partnerschappen aan te sluiten. Integendeel maar wij willen hier benadrukken dat wij betrouwbaarheid en verbondenheid als belangrijk concepten beschouwen binnen ons bedrijf. Het voornaamste doel is, de klanten tevreden stellen en houden.

  Missie

  Colota gelooft in vakmanschap, betrouwbaarheid en snelle realisatie van onze handelingen. Maar niettemin gaat kwaliteit gaat boven kwantiteit! Colota wil zich onderscheiden van anderen door in alle fasen van een proces de klant centraal te stellen. Hiermee wordt er bedoelt dat we luisteren naar de verwachtingen van de klant, deze internaliseren en trachten zo goed mogelijk in handelingen om te zetten. Wij maken een kosten-baten analyse waardoor een eerlijke prijs wordt voorgesteld voor de verrichte handelingen.

  Uitbreiding

  Colota is een grote speler op vlak van gietvloeren in België. Wij zien het als een uitdaging om internationaal te gaan. Deels zijn wij deze uitdaging aan te gaan door in Frankrijk en Nederland aan de slag te gaan. Momenteel heeft Colota daar geen vestegingsplaatsen. Hier willen we in de toekomst verandering in brengen.