• info@colota.be
 • +32 486 12 12 05
 • Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak

  ONTVANG GRATIS

  Een vrijblijvende offerte!

  Uiterst zorgvuldige

  Uitvoering

  WE BIEDEN 100%

  Kwalitatieve producten aan

  24/7 SERVICE

  info@colota.be

  Home > Referenties  Waarom Colota

  Colota is de ervaring en kennis van meer dan 10 jaar. Dat technisch vernuft maakt ons een betrouwbare partner voor de renovatie van uw vloer. Met onze certificaten bewijzen we dat dit geen loze woorden zijn. Onze specialisten volgen bovendien voortdurend opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste, technische ontwikkelingen.

  Duurzame partner

  Meer dan 10 jaar werken we met gietvloeren; een op en top duurzaam bouwmateriaal.

  Financieelbetrouwbare partner

  We trekken die lijn ook door op financieel vlak. We leven de regels uit de bouw wet strikt na. Sterker nog, we gaan zelfs verder door een 100% voltooiingswaarborg te bieden voor ieder woning die we bouwen. Wanneer u een contract met Colota ondertekent heeft u dus de absolute zekerheid dat uw vloer er binnen afzienbare tijd volledig afgewerkt zal zijn.

  Op maat

  Colota brengt uwv loer tot leven. Dat doen wij op uw maat. Heeft u een moderne vloer in gedachten of heeft u het meer voor een klassieke vloer? Wij laten uw persoonlijkheid naar voorkomen in uw vloer.

  Volgens budget

  Colota heeft voor ieder wat wils. Dat geldt ook voor uw budget! Tijdens een persoonlijk gesprek met Colota bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget.

  Volgens timing

  Neemt u graag nog wat meer de tijd om alle opties grondig te bekijken of weet u al perfect hoe uw droomvloer eruit ziet? Bij Colota kan het allebei. Wij werken volgens uw planning.

  MEER DAN 10 JAAR ERVARING

  Colotawerkt al 10 jaar met gietvloeren, een bijzonder duurzaam bouwmateriaal. Dankzij onze jaren lange ervaring kunnen wij u met expertise bijstaan en begeleiden doorheen uw bouwervaring.