increase sex time bathmate official store viapro gnc what foods increase pde5 experience with viagra male enhancement voila pills for sexually arousing men ropes male enhancement men 69 sex male desensitizing male enhancement l arginine what is the use of sildenafil citrate tablets trunature prostate health complex 250 softgels how to stay erect for hours g spot inside what size is a big penis otc meds for ed rexazyte review ingredients in enzyte natural male enhancement pills for increase length and girth

Levertijd en planning | Colota
 

Levertijd en planning | Colota

Wij zijn hierin flexibel en laten ons leiden door uw wensen en schema. Het is goed om een aantal zaken vooraf te weten:

COLOTA© SINCE 2004Levertijd en planning

Heeft u een mooie Colota© gietvloer uitgekozen? Dan is het tijd voor het plannen en leveren van de vloer. Wij zijn hierin flexibel en laten ons leiden door uw wensen en schema. Het is goed om een aantal zaken vooraf te weten:

  • Het aanbrengen van een gietvloer duurt ongeveer een week. Hierna mag u er direct op lopen maar de vloer nog niet zwaar belasten. Na een paar dagen kunt u de vloer wat meer belasten, met meubels of apparatuur.
  • Kiest u voor de Colota© Nature cementgebonden gietvloer? Of een andere vloer met een betonlook? Dan is het nodig dat u zelf aanwezig bent tijdens het aanbrengen van de kleur. Er zijn namelijk veel gradaties mogelijk en op deze manier krijgt u exact de kleur die u wilt.
  • Ook de levertijd van de vloer hangt af van wat u wilt. Normaal duur het zo’n drie á vijf weken voordat de vloer geleverd wordt, maar een latere levertijd is altijd mogelijk.
https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/Resolit-pu-gietvloeren18784.jpg

READ MORE ABOUT OURConcept

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Showroom
Dendermondsesteenweg 360,
9000 Gent, België
Openingsuren
Ma-Za: 09:00 - 17:00
Enkel op afspraak
Telefoon
+32 937 97 01 11
+32 486 12 12 05
E-mail
info@colota.be

Kwaliteit op maat

Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
Contact
Dendermondsesteenweg 360, 9000 Gent, België
Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
Social