increase sex time bathmate official store viapro gnc what foods increase pde5 experience with viagra male enhancement voila pills for sexually arousing men ropes male enhancement men 69 sex male desensitizing male enhancement l arginine what is the use of sildenafil citrate tablets trunature prostate health complex 250 softgels how to stay erect for hours g spot inside what size is a big penis otc meds for ed rexazyte review ingredients in enzyte natural male enhancement pills for increase length and girth

Woonbeton | Colota
 

Woonbeton | Colota

Wij zijn Colota en wij zijn al jaren expert op het gebied van allerlei soorten gietvloeren. We kunnen u adviseren over het soort vloer dat in uw situatie het beste is, maar ook over bijvoorbeeld het onderhoud.

COLOTA© SINCE 2004Het beste van twee werelden

Colota© woonbeton is een bijzonder product, gemaakt van een mengsel van cement en een speciale hars. Het minerale component geeft woonbeton het robuuste uiterlijk van een betonvloer of een cementgebonden minerale gietvloer. De hars zorgt er echter voor dat woonbeton veel van de voordelen van een polyurethaan gietvloer heeft. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat het product zowel sterk als flexibel is, zonder de natuurlijke uitstraling te verliezen.

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/colotagietvloerengent.jpg

READ MORE ABOUT OURConcept

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/Colotagietvloeren43.jpg

VIEW PROJECTS IN OURPortfolio

COLOTA© SINCE 2004Natuurlijke sfeer

Vanwege de natuurlijke minerale uitstraling is woonbeton toepasbaar in allerlei woonstijlen. Woonbeton is eigenlijk geen gietvloer maar wordt gespoten met een pomp en vervolgens gepolijst. Het eindresultaat is net zo strak en naadloos als een gietvloer. Hierdoor ontstaat er eenheid en rust in uw interieur.

COLOTA© SINCE 2004Modern gebruiksgemak

Woonbeton is door de toevoeging van hars en een extra polyurethaan toplaag flexibel, waterdicht en schimmel- en bacteriewerend. Een perfect hygiënische vloer, die bovendien makkelijk schoon te maken is met een vochtige doek.

Nieuwsgierig geworden? Graag beantwoorden wij al uw vragen over woonbeton.

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/Colotawoonbeton.jpg

FIND OUT ABOUT OURCertificates

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Showroom
Dendermondsesteenweg 360,
9000 Gent, België
Openingsuren
Ma-Za: 09:00 - 17:00
Enkel op afspraak
Telefoon
+32 937 97 01 11
+32 486 12 12 05
E-mail
info@colota.be

Kwaliteit op maat

Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
Contact
Dendermondsesteenweg 360, 9000 Gent, België
Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
Social