Gietvloer betonlook

Door te kiezen voor onze betonlook gietvloer, heeft u de voordelen van een kunst-hars vloer en de voordelen van een robuust uitziende vloer die lijkt op beton.

Gietvloeren met betonlook

Betonlook gietvloeren zijn in tegenstelling tot cementgebonden gietvloeren niet van beton maar van hoogwaardig polyurethaan. Deze gietvloer heeft wel de stoere en industriële look van beton, maar alle praktische voordelen van een polyurethaan gietvloer. Zo zijn de Colota© betonlook vloeren duurzaam, elastisch, waterdicht, UV-bestendig, geluiddempend, hygiënisch, antiallergisch en eenvoudig te reinigen. Deze eigenschappen maken de betonlook gietvloer zeer gebruiksvriendelijk, waardoor de vloer niet alleen in woningen maar ook in winkels en kantoren vaak wordt toegepast. De betonlook gietvloer is in verschillende tinten te krijgen.

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/betonlook-gietvloeren.be_.jpg

Gietvloeren voor winkels, kantoren en bij u thuis

Vindt u de minimalistische, robuuste uitstraling van beton wel wat hebben voor uw interieur, maar ziet u er nogal op tegen om in huis met beton aan de slag te gaan? Begrijpelijk, beton is tenslotte niet het makkelijkste materiaal om mee te werken en al helemaal niet binnenshuis. Gelukkig bieden gietvloeren met een betonlook de ideale uitweg voor deze uitdaging.

De voordelen van een betonlook gietvloer

In tegenstelling tot een cementgebonden gietvloer bestaat een gietvloer met betonlook niet uit beton, maar slechts uit hoogwaardig polyurethaan. Op deze manier krijgt u wel de mooie, industriële look waar u naar op zoek bent, maar niet alle nadelen van het gieten van een echte betonnen vloer. Er zijn echter meer voordelen wanneer u kiest voor een gietvloer met betonlook.

 • Ondanks de harde look van de vloer voelen gietvloeren met betonlook in de praktijk comfortabel, ook wanneer u op blote voeten loopt.
 • Het voorgaande punt kan nog benadrukt worden wanneer u profiteert van de minimale dikte van een gietvloer met betonlook om vloerverwarming te laten installeren.
 • Gietvloeren met betonlook zijn zeer goed bestand tegen allerlei invloeden van buitenaf, waaronder vloeistoffen, uv-straling en krassen.
 • Gietvloeren met betonlook zijn, zeker in vergelijking met bijvoorbeeld parketvloeren, zeer gemakkelijk in het onderhoud.
 • Als gevolg van het egale oppervlak zijn gietvloeren met betonlook ook ideaal voor mensen die zoeken naar een antiallergische oplossing voor hun vloeren.

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Showroom
  Dendermondsesteenweg 360,
  9000 Gent, België
  Openingsuren
  Ma-Za: 09:00 - 17:00
  Enkel op afspraak
  +32 9 379 70 11
  +32 486 12 12 05
  info@colota.be

  Kwaliteit op maat

  Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
  Contact
  Dendermondsesteenweg 360, 9000 Gent, België
  Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
  Social
  [bt_bb_instagram number=”10″ hashtag=”colotagietvloeren” client_id=”8f34d96ce4614e9fb349028703ea2aaa” access_token=”2510736702.1677ed0.c4897aa2466c46c4b80b4c15e4eb7a3f” el_id=”” el_class=”” el_style=”” columns=”5″ gap=”no_gap” cache=”60″ responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=””][/bt_bb_instagram]