Gietvloer betonlook

Door te kiezen voor onze betonlook gietvloer, heeft u de voordelen van een kunst-hars vloer en de voordelen van een robuust uitziende vloer die lijkt op beton.

Gietvloeren met betonlook

Betonlook gietvloeren zijn in tegenstelling tot cementgebonden gietvloeren niet van beton maar van hoogwaardig polyurethaan. Deze gietvloer heeft wel de stoere en industriële look van beton, maar alle praktische voordelen van een polyurethaan gietvloer. Zo zijn de Colota© betonlook vloeren duurzaam, elastisch, waterdicht, UV-bestendig, geluiddempend, hygiënisch, antiallergisch en eenvoudig te reinigen. Deze eigenschappen maken de betonlook gietvloer zeer gebruiksvriendelijk, waardoor de vloer niet alleen in woningen maar ook in winkels en kantoren vaak wordt toegepast. De betonlook gietvloer is in verschillende tinten te krijgen.

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/betonlook-gietvloeren.be_.jpg

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Showroom
  Dendermondsesteenweg 360,
  9000 Gent, België
  Openingsuren
  Ma-Za: 09:00 - 17:00
  Enkel op afspraak
  +32 937 97 01 11
  +32 486 12 12 05
  info@colota.be

  Kwaliteit op maat

  Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
  Contact
  Dendermondsesteenweg 360, 9000 Gent, België
  Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
  Social