Mortelvloer | Colota

Doordat onze mortelvloeren vloeistofdicht zijn, zijn ze makkelijk te reinigen en daardoor geschikt in de horeca, als ondergrond bij de douches bij de lokale voetbalclub of in de voedingsmiddelenindustrie.

COLOTA© SINCE 2004Zwaar belastbaar

Wij raden een mortelvloer aan als de vloer veel te verduren krijgt en makkelijk schoongemaakt moeten kunnen worden, bijvoorbeeld in een fabriek, in de horeca of in een magazijn. Over een mortelvloer kunt u rustig met een zwaarbeladen heftruck rijden zonder de vloer te beschadigen.

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/Colota-mortelvloeren.jpg

READ MORE ABOUT OURConcept

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/Colota-mortelvloeren544.jpg

VIEW PROJECTS IN OURPortfolio

COLOTA© SINCE 2004Praktisch

Doordat onze mortelvloeren vloeistofdicht zijn, zijn ze makkelijk te reinigen en daardoor geschikt in de horeca, als ondergrond bij de douches bij de lokale voetbalclub of in de voedingsmiddelenindustrie. Zoals al onze vloeren zijn de mortelvloeren duurzaam, strak, naadloos, druk- en slijtvast, onderhoudsvriendelijk, vloeistofdicht, anti-slip, kleurvast en te verkrijgen in verschillende kleuren.

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Showroom
  Dendermondsesteenweg 360,
  9000 Gent, België
  Openingsuren
  Ma-Za: 09:00 - 17:00
  Enkel op afspraak
  Telefoon
  +32 937 97 01 11
  +32 486 12 12 05
  E-mail
  info@colota.be

  Kwaliteit op maat

  Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
  Contact
  Dendermondsesteenweg 360, 9000 Gent, België
  Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
  Social