Voordelen gietvloer

Een kunststof gietvloer is een uitstekende keuze als vloer voor zowel uw woning of bedrijf. Afhankelijk van wat u precies wilt en hoe u de vloer gaat gebruiken, hebben we altijd een type gietvloer in ons assortiment dat voldoet aan uw wensen. Ze zijn ook zeer goed exact aan te passen aan wat u wilt.

COLOTA© SINCE 2004Voordelen gietvloer

Colota© gietvloeren zijn de nieuwste gietvloeren van de hoogste kwaliteit, gegoten door ervaren vakmensen. Onze gietvloeren hebben vele voordelen, van hoge slijtvastheid tot laag onderhoud. Colota© vloeren staan in dienst van u en uw wensen. Graag zetten wij de voordelen van onze gietvloeren op een rijtje.

Pavimento cavanna

FIND OUT ABOUT OURCertificates

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/Colota-garagevloer.jpg

FIND OUT ABOUT OURCertificates

COLOTA© SINCE 2004Lange levensduur

Colota© gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen met een hoge slijtbestendigheid. Dit resulteert in een prachtige praktische vloer die decennia meegaat. Natuurlijk is het altijd mogelijk dat er in de loop der tijd een beschadiging ontstaat. Onze vakmensen staan dan klaar om uw vloer weer zo goed als nieuw te maken.

COLOTA© SINCE 2004Schoon en hygiënisch

Colota© gietvloeren zijn strak en zonder drempels of naden, waardoor er vuil niet in randen blijft zitten en schoonmaken uitermate eenvoudig is. Vlekken laten geen blijvende sporen na. Ook is de gietvloer hygiënisch en stofvrij, waardoor het geschikt is voor mensen met diverse allergieën. Kortom: een vloer voor iedere ruimte en voor ieder persoon.

Colota soorten kunststofvloeren

FIND OUT ABOUT OURCertificates

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/Resolit-pu-gietvloeren19A821.jpg

FIND OUT ABOUT OURCertificates

COLOTA© SINCE 2004Vloeistofdicht

Op de cementgebonden gietvloer na zijn onze gietvloeren vloeistofdicht. Vloeistoffen, en zelfs oliën of zure sappen, zullen niet in de vloer trekken en zijn eenvoudig op te dweilen. In een huis waar wordt geleefd gebeurt immers wel eens een ongelukje. Zeker als u kinderen of huisdieren heeft is een Colota© gietvloer een zorg minder.

COLOTA© SINCE 2004Comfortabel

Een polyurethaan gietvloer is elastisch en zacht. Hierdoor is het een prettige ondergrond voor kinderen en biedt de om op te lopen en erg geschikt voor slaapkamer en woonkamer.

Voordelen van gietvloeren

FIND OUT ABOUT OURCertificates

Gietvloer met kleur van Colota uit Gent

FIND OUT ABOUT OURCertificates

COLOTA© SINCE 2004Veilig

Een gietvloer is strak en naadloos. Hierdoor biedt de vloer geen obstakels voor kinderen, minder validen of mensen in een rolstoel. Hoewel een gietvloer strak oogt, glijdt u er bovendien niet op uit. Zelfs als de vloer nat is.

COLOTA© SINCE 2004Strak en stijlvol

Colota© gietvloeren worden aan één stuk gegoten. Daardoor heeft de gietvloer een stijlvolle strakke uitstraling en oogt uw woning groter. Doordat de verschillende ruimtes niet meer door drempels worden gescheiden, krijgt u bovendien meer eenheid in uw interieur. Dit schept rust en ruimte.

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/Colota-pu-gietvloeren.jpg

FIND OUT ABOUT OURCertificates

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/badkamer-gietvloer-Colota.jpg

FIND OUT ABOUT OURCertificates

COLOTA© SINCE 2004Geluiddempend

Onze polyurethaan gietvloeren zijn geluiddempend, wat uw huis stiller en vrediger maakt. Uw partner schrikt niet wakker als u ’s nachts naar de wc gaat, en u hoort geen gedender meer van spelende kinderen. Een heerlijk rustig huis.

COLOTA© SINCE 2004Ideaal voor vloerverwarming

Een gietvloer is de beste vloer als u vloerverwarming heeft. Onze gietvloeren leiden de warmte optimaal, waardoor u huis lekker lang warm blijft. In combinatie met het zachte elastische materiaal is een gietvloer dan een genot om over te lopen. Door de goede warmtegeleiding zult u bovendien besparen op energiekosten.

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/Colotakunststofvloeren445.jpg

FIND OUT ABOUT OURCertificates

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/colotarobuustelook-2.jpg

FIND OUT ABOUT OURCertificates

COLOTA© SINCE 2004Alle kleuren

Colota© gietvloeren zijn in iedere RAL of NCS kleur leverbaar. Hierdoor heeft u altijd een vloer die precies bij uw interieur past. Ook zijn verschillende kleuren, structuren, snippers, of zelfs glitters mogelijk in uw gietvloer. Bent u de gietvloer beu? Dan kunt u voor een voordelige prijs een nieuwe coating over uw bestaande gietvloer laten aanbrengen. Zo lijkt u weer een gloednieuwe vloer in een nieuwe kleur te hebben!

COLOTA© SINCE 2004Eenvoudige voorbehandeling

Polyurethaan gietvloeren zijn aan te brengen over allerlei vloeren. Beton, tegels, hout: na een geringe voorbehandeling gieten onze vakmensen uw nieuwe gietvloer over uw bestaande vloer heen.

microcemento dekofino

FIND OUT ABOUT OURCertificates

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/meer-over-gietvloeren.jpg

FIND OUT ABOUT OURCertificates

COLOTA© SINCE 2004Elastisch en daardoor scheurvrij

Polyurethaan is een bijzonder materiaal: sterk maar toch elastisch. Daardoor leeft de vloer met u mee: ze rekt een beetje bij warmte, ze krimpt een beetje bij kou, maar ze scheurt niet.

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Showroom
  Dendermondsesteenweg 360,
  9000 Gent, België
  Openingsuren
  Ma-Za: 09:00 - 17:00
  Enkel op afspraak
  +32 9 379 70 11
  +32 486 12 12 05
  info@colota.be

  Kwaliteit op maat

  Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
  Contact
  Dendermondsesteenweg 360, 9000 Gent, België
  Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
  Social
  [bt_bb_instagram number=”10″ hashtag=”colotagietvloeren” client_id=”8f34d96ce4614e9fb349028703ea2aaa” access_token=”2510736702.1677ed0.c4897aa2466c46c4b80b4c15e4eb7a3f” el_id=”” el_class=”” el_style=”” columns=”5″ gap=”no_gap” cache=”60″ responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=””][/bt_bb_instagram]