Kunststofvloer

Voor meer informatie en advies over kunststofvloeren, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +32 486 12 12 05 of mail ons op info@colota.be.

Kunststofvloer

Een kunststofvloer is de benaming voor veel verschillende vloeren: PU gietvloeren, epoxy gietvloeren, coatingvloer, troffelvloer tot aan siergrindvloeren. Wij bij Colota© hebben ze allemaal in ons grote assortiment. Deze vloeren hebben gemeenschappelijk dat ze zijn opgebouwd uit diverse lagen kunsthars.

Colota soorten kunststofvloeren

Voor particulieren en bedrijven

Of u nu op zoek bent naar een ultrabestendige vloer voor uw bedrijf of werkplaats, of naar een minimalistische vloer met een stoere uitstraling voor uw living of keuken, de kunststofvloeren van Colota bieden de perfecte oplossing. Voor de sfeer en de uitstraling van de ruimte is het van belang dat u kiest voor de juiste vloer. Wij helpen u met het uitkiezen van de perfecte kunststofvloer op basis van verschillende factoren, zoals het geplande gebruik van de vloer en de nodige mate van bestendigheid tegen vloeistoffen en andere bijtende middelen, om maar enkele voorbeelden te noemen.

De voordelen van kunststofvloeren

Een bijkomend voordeel van kunststofvloeren en dan met name van de polyurethaan coatingvloeren is dat deze beschikbaar zijn in ontelbaar veel kleuren. Zeker voor privégebruik, bijvoorbeeld bij u thuis, is dit een groot voordeel, want zo kan u de vloer helemaal afstemmen op uw interieur. Naast de hoge esthetische waarde hebben kunststofvloeren ook veel praktische voordelen, waaronder:

 • Kunststofvloeren geven uw interieur een mooie, strakke afwerking.
 • Het onderhoud van kunststofvloeren is zeer gemakkelijk, wat zowel voor privé- als industrieel gebruik een groot voordeel is.
 • Kunststofvloeren gaan over het algemeen heel lang mee, zelfs wanneer ze intensief gebruikt worden op dagelijkse basis.
 • Kunststofvloeren zijn zeer bestendig tegen allerlei soorten destructieve invloeden van buitenaf, inclusief chemicaliën, uv-straling en krassen.
 • Zeker in industriële omgevingen kan een kunststofvloer ook gebruikt worden als aanvullende beschermlaag voor andere vloeren en wanden.

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Showroom
  Dendermondsesteenweg 360,
  9000 Gent, België
  Openingsuren
  Ma-Za: 09:00 - 17:00
  Enkel op afspraak
  +32 9 379 70 11
  +32 486 12 12 05
  info@colota.be

  Kwaliteit op maat

  Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
  Contact
  Dendermondsesteenweg 360, 9000 Gent, België
  Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
  Social
  [bt_bb_instagram number=”10″ hashtag=”colotagietvloeren” client_id=”8f34d96ce4614e9fb349028703ea2aaa” access_token=”2510736702.1677ed0.c4897aa2466c46c4b80b4c15e4eb7a3f” el_id=”” el_class=”” el_style=”” columns=”5″ gap=”no_gap” cache=”60″ responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=””][/bt_bb_instagram]