Gekleurde gietvloer

U onderschat uiteraard niet wat de kleur van uw vloer voor de ruimte doet. Dat ge-loven wij direct. Maar toch vinden wij het belangrijk om het nog eens extra te bena-drukken: de kleur van uw vloer zorgt er in grote mate voor of u een bepaalde sfeer weet te creëren, of juist niet.

Geef kleur aan uw interieur

De kleur van uw vloer bepaalt een hoop. Het is het eerste dat opvalt en zorgt voor een bepaalde sfeer. Dit is de reden dat onze gietvloeren in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, afhankelijk van wat u wilt bereiken en uitstralen in uw ruimte. Aan de hand van onze kleurwaaiers en -stalen, kijken we samen naar wat de beste kleur is voor u, uw situatie en uw specifieke wensen.

Gietvloer met kleur van Colota uit Gent

Gietvloeren in veel verschillende kleuren verkrijgbaar

Het materiaal van uw vloer is één ding, maar om zeker te zijn dat de vloer ook perfect past bij de rest van uw interieur is ook het kiezen van de kleur een belangrijke stap. In tegenstelling tot veel andere soorten vloeren heeft u in het geval van gietvloeren een bijna overweldigende keuze aan verschillende kleuren. We schrijven “bijna”, want met de ondersteuning van Colota kan u er zeker van zijn dat u in alle rust de juiste keuze zal maken wat betreft uw gietvloer in kleur.

De vele mogelijkheden van een gekleurde gietvloer

Binnen een interieur vormen de kleuren vaak de basis voor zowel de sfeer als de uitstraling. Het kiezen van een kleur voor uw gietvloer is dan ook een hele persoonlijke beslissing. Het voordeel aan gietvloeren is dat u kan kiezen uit een enorme waaier aan kleuren en daar komt nog bij dat ook een mélange van kleuren mogelijk is om uw interieur helemaal een unieke personal touch te geven.

Bij Colota stellen wij u een breed assortiment aan kleuren voor, zodat u uw designs precies kan afstemmen op wat u wilt bereiken met de ruimte in kwestie en waarvoor deze gebruikt zal worden. Aan de hand van onze kleurwaaiers en -stalen kijken we samen naar wat de beste kleur is voor u en uw situatie, altijd op basis van uw wensen. Neem dus gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Showroom
  Dendermondsesteenweg 360,
  9000 Gent, België
  Openingsuren
  Ma-Za: 09:00 - 17:00
  Enkel op afspraak
  +32 9 379 70 11
  +32 486 12 12 05
  info@colota.be

  Kwaliteit op maat

  Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
  Contact
  Dendermondsesteenweg 360, 9000 Gent, België
  Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
  Social
  [bt_bb_instagram number=”10″ hashtag=”colotagietvloeren” client_id=”8f34d96ce4614e9fb349028703ea2aaa” access_token=”2510736702.1677ed0.c4897aa2466c46c4b80b4c15e4eb7a3f” el_id=”” el_class=”” el_style=”” columns=”5″ gap=”no_gap” cache=”60″ responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=””][/bt_bb_instagram]