Garagegietvloer

Deze vloer is strak, naadloos, slijtvast, vloeistofdicht en zelfs bestand tegen chemicaliën. Ook zijn er verschillende antislipcoatings mogelijk, voor optimale veiligheid.

Gietvloer voor in de garage

In uw garage wilt u een stevige vloer. Een garagevloer is vaak onderhevig aan stevig gebruik, bijvoorbeeld door voertuigen en zware apparaten. Onze epoxy gietvloer is bestand tegen intensieve belasting. Deze vloer is strak, naadloos, slijtvast, vloeistofdicht en zelfs bestand tegen chemicaliën. Ook zijn er verschillende antislipcoatings mogelijk, voor optimale veiligheid.

Gietvloer voor garages
Epoxy gietvloer in garage

Minimaal onderhoud met een epoxy gietvloer

Epoxyvloeren onderhouden is een fluitje van een cent. Dit komt voornamelijk door de unieke structuur van de toplaag. Door de hoge dichtheid is een epoxy gietvloer vloeistofdicht en neemt het materiaal geen stof of vuil op. Gewoon even vegen en een natte doek erover, en uw vloer is weer schoon. De epoxy gietvloer is er in allerlei kleuren.

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Showroom
  Dendermondsesteenweg 360,
  9000 Gent, België
  Openingsuren
  Ma-Za: 09:00 - 17:00
  Enkel op afspraak
  +32 937 97 01 11
  +32 486 12 12 05
  info@colota.be

  Kwaliteit op maat

  Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
  Contact
  Dendermondsesteenweg 360, 9000 Gent, België
  Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
  Social