Troffelvloer

Wij raden troffelvloeren vooral aan in steriele ruimtes als laboratoria en operatiekamers, maar ook voor de chemische industrie, werkplaatsen, garages, magazijnen, winkels, drukkerijen of scholen. Neem contact op voor advies of kom langs in onze showroom voor meer advies.

Troffelvloer vs. siergrindvloer

Onze (design) troffelvloeren bestaan, net als onze siergrindvloeren, uit drie componenten die bij elkaar worden gehouden door een sterke laag kunststof epoxyhars. Het verschil tussen de vloeren is dat er bij siergrindvloeren riviergrind in de vloer zit en bij troffelvloeren fijner kwartszand. Ook zijn troffelvloeren een stuk dikker zijn, variërend van 5 mm tot maximaal 1 cm. Wij raden troffelvloeren vooral aan in steriele ruimtes als laboratoria en operatiekamers, maar ook voor de chemische industrie, werkplaatsen, garages, magazijnen, winkels, drukkerijen of scholen. Neem contact op voor advies of kom langs in onze showroom voor meer advies.

Troffelvloer van Colota uit Gent

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Showroom
  Dendermondsesteenweg 360,
  9000 Gent, België
  Openingsuren
  Ma-Za: 09:00 - 17:00
  Enkel op afspraak
  +32 937 97 01 11
  +32 486 12 12 05
  info@colota.be

  Kwaliteit op maat

  Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
  Contact
  Dendermondsesteenweg 360, 9000 Gent, België
  Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
  Social