Badkamer gietvloer

Onze polyurethaan gietvloeren zijn van een waterdicht materiaal dat onze vakmensen strak en naadloos gieten. Zo heeft u een badkamervloer waarin geen randjes, voegen, of poreuze oppervlakken zijn waarin vuil en bacteriën kunnen ophopen.

Gietvloer voor de badkamer

Gietvloeren van Colota© zijn ideaal in de badkamer. Een Colota© polyurethaan gietvloer is door het hoogwaardige materiaal niet alleen stijlvol en modieus, maar ook bijzonder makkelijk schoon te houden.

Gietvloer in badkamer
Waterdichte gietvloeren en wanden

Onze PU gietvloeren: waterdicht en hygiënisch

Onze polyurethaan gietvloeren zijn van een waterdicht materiaal dat onze vakmensen strak en naadloos gieten. Zo heeft u een badkamervloer waarin geen randjes, voegen, of poreuze oppervlakken zijn waarin vuil en bacteriën kunnen ophopen. Een badkamer met een gietvloer is daardoor bijzonder hygiënisch en zeer eenvoudig te reinigen.

Niet meer uitglijden

De in uw badkamer gegoten gietvloer is niet glad, ook niet als het materiaal nat wordt. Hierdoor is het gevaar dat u uitglijdt minimaal. Desalniettemin bestaat de mogelijkheid om een extra profiel aan te laten brengen, bijvoorbeeld in de doucheruimte.

Badkamer gietvloer
badkamergietvloer en -wand

Rustgevend

Een strakke gietvloer die doorloopt van de ene naar de andere ruimte creëert rust en eenheid in uw huis. Ook uw badkamergietvloer kunt u zonder problemen naadloos door laten lopen naar een andere ruimte.

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Showroom
  Dendermondsesteenweg 360,
  9000 Gent, België
  Openingsuren
  Ma-Za: 09:00 - 17:00
  Enkel op afspraak
  +32 937 97 01 11
  +32 486 12 12 05
  info@colota.be

  Kwaliteit op maat

  Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
  Contact
  Dendermondsesteenweg 360, 9000 Gent, België
  Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
  Social