Badkamer gietvloer

Onze polyurethaan gietvloeren zijn van een waterdicht materiaal dat onze vakmensen strak en naadloos gieten. Zo heeft u een badkamervloer waarin geen randjes, voegen, of poreuze oppervlakken zijn waarin vuil en bacteriën kunnen ophopen.

Gietvloer voor de badkamer

In uw badkamer wilt u een onderhoudsvriendelijke en hygiënische vloer die aangenaam is om op te lopen. De waterdichte gietvloeren van Colota© zijn daarom de ideale oplossing voor de badkamer. Ze zijn ook goed te combineren met vloerverwarming, waardoor de vloer extra prettig en comfortabel aanvoelt. Een Colota© polyurethaan gietvloer is door het hoogwaardige materiaal niet alleen stijlvol en modieus, maar ook bijzonder makkelijk schoon te houden. Hij geeft het interieur van uw badkamer een unieke, strakke uitstraling, waardoor de ruimte bovendien groter lijkt en er meteen luxueus uitziet. Zo maakt u van de badkamer een plaats waar u graag tijd zal doorbrengen en helemaal tot rust kan komen. Een gietvloer kan bovendien makkelijk over een bestaande tegelvoer worden aangebracht, zodat u uw oude vloer niet hoeft uit te breken.

Gietvloer in badkamer
Waterdichte gietvloeren en wanden

Onze PU gietvloeren: waterdicht en hygiënisch

Een vloer in de badkamer moet voldoen aan een belangrijke eis en dat is dat hij waterafstotend moet zijn. Onze polyurethaan gietvloeren zijn van een waterdicht materiaal dat onze vakmensen strak en naadloos gieten. In tegenstelling tot een tegelvloer, is een pu gietvloer volledig egaal. Zo heeft u een badkamervloer waarin geen randjes, voegen, of poreuze oppervlakken zijn waarin zich vuil, schimmels en bacteriën kunnen ophopen. Daardoor is een gietvloer voor mensen die lijden aan een schimmelallergie een voor de hand liggende keuze. Een badkamer met een gietvloer is immers bijzonder hygiënisch en zeer eenvoudig te reinigen.

Niet meer uitglijden

De afwerkingsmogelijkheden bieden overal een oplossing: zelfs in een inloopdouche is een gietvloer een zeer geschikte vloer. De in uw badkamer gegoten gietvloer is namelijk niet glad, ook niet als het materiaal nat wordt. Daardoor is het gevaar dat u uitglijdt minimaal. Desalniettemin bestaat de mogelijkheid om een extra profiel aan te laten brengen, bijvoorbeeld in de doucheruimte.

Badkamer gietvloer
badkamergietvloer en -wand

Rustgevend

Een strakke gietvloer die doorloopt van de ene naar de andere ruimte creëert rust en eenheid in uw huis. Ook uw badkamergietvloer kunt u zonder problemen naadloos door laten lopen naar een andere ruimte.

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Showroom
  Dendermondsesteenweg 360,
  9000 Gent, België
  Openingsuren
  Ma-Za: 09:00 - 17:00
  Enkel op afspraak
  +32 9 379 70 11
  +32 486 12 12 05
  info@colota.be

  Kwaliteit op maat

  Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
  Contact
  Dendermondsesteenweg 360, 9000 Gent, België
  Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
  Social
  [bt_bb_instagram number=”10″ hashtag=”colotagietvloeren” client_id=”8f34d96ce4614e9fb349028703ea2aaa” access_token=”2510736702.1677ed0.c4897aa2466c46c4b80b4c15e4eb7a3f” el_id=”” el_class=”” el_style=”” columns=”5″ gap=”no_gap” cache=”60″ responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=””][/bt_bb_instagram]