Industriële vloer

Colota© industriële vloeren voldoen aan al deze voorwaarden en gaan bovendien jaren mee en zijn ijzersterk en zeer onderhoudsvriendelijk. Onze vloerdeskundigen kunnen u advies geven over de juiste vloer op de juiste plek.

Industriële vloer

Vloeren voor fabriekshallen, werkplaatsen en magazijnen moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moeten de vloeren bestand zijn tegen zuren, chemicaliën, hitte en tegen zeer zware belasting van grote en zware machines. Colota© industriële vloeren voldoen aan al deze voorwaarden en gaan bovendien jaren mee en zijn ijzersterk en zeer onderhoudsvriendelijk. Onze vloerdeskundigen kunnen u advies geven over de juiste vloer op de juiste plek.

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/Colota-industriële-vloeren.jpg

Vloerspecialist ten dienste van de industrie

Van kleine werkplaatsen tot enorme productielocaties, bij Colota zijn we gespecialiseerd in alle soorten industriële vloeren. Een hoogwaardige industriële vloer vormt als het ware de letterlijke basis voor bedrijven in de industriële sector. Een goede en efficiënte bedrijfsvoering is tenslotte vrijwel onmogelijk als de vloer constant voor problemen zorgt bij uw werknemers en werkprocessen.

IJzersterke industriële vloeren

Een industriële vloer is niet zomaar een vloer en vergt daarom ook een speciale benadering. Het moet een vloer zijn die geschikt is voor zwaar en intensief gebruik, met een hoge bestendigheid tegen krassen, hitte, chemicaliën en andere vormen van mogelijke schade. Daarnaast is in verband met slipgevaar voor zowel mensen als machines ook de afwerking van de vloer van zeer groot belang. Kortom, het is verstandig om uw industriële vloeren te laten plaatsen door een partij die er ervaring mee heeft. De industriële vloeren van Colota voldoen aan al deze voorwaarden en gaan bovendien jaren mee, zijn ijzersterk en zeer onderhoudsvriendelijk.

Laat u begeleiden door onze eigen vloerdeskundigen om tot de juiste keuze voor uw bedrijf te komen. Neem gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Showroom
  Dendermondsesteenweg 360,
  9000 Gent, België
  Openingsuren
  Ma-Za: 09:00 - 17:00
  Enkel op afspraak
  +32 9 379 70 11
  +32 486 12 12 05
  info@colota.be

  Kwaliteit op maat

  Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
  Contact
  Dendermondsesteenweg 360, 9000 Gent, België
  Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
  Social
  [bt_bb_instagram number=”10″ hashtag=”colotagietvloeren” client_id=”8f34d96ce4614e9fb349028703ea2aaa” access_token=”2510736702.1677ed0.c4897aa2466c46c4b80b4c15e4eb7a3f” el_id=”” el_class=”” el_style=”” columns=”5″ gap=”no_gap” cache=”60″ responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=””][/bt_bb_instagram]