Zakelijk

Of u de gietvloer nu in uw eigen woning wilt plaatsen of bijvoorbeeld in een garage, winkel, parkeerplaats, ziekenhuis, school, showroom, horeca, magazijn of andere plek wilt gieten, wij helpen u graag met de perfecte duurzame gietvloer.

COLOTA© SINCE 2004Zakelijk

Bij Colota hebben we verschillende gietvloeren in ons assortiment met verschillende eigenschappen. Er zit dus altijd wel iets voor u en uw persoonlijke situatie en wensen tussen.

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/Epoxy-voor-bedrijve.png

FIND OUT ABOUT OURCertificates

Cementgebonden gietvloer

VIEW PROJECTS IN OURPortfolio

COLOTA© SINCE 2004Locatie

Of u de gietvloer nu in uw eigen woning wilt plaatsen of bijvoorbeeld in een garage, winkel, parkeerplaats, ziekenhuis, school, showroom, horeca, magazijn of andere plek wilt gieten, wij helpen u graag met de perfecte duurzame gietvloer.

Wij van Colota zijn experts op het gebied van de PU gietvloer en de epoxy gietvloer. We zullen ze hieronder even kort voor u uiteenzetten.

COLOTA© SINCE 2004PU gietvloeren

Onze PU gietvloeren zijn gemaakt van een duurzame kunststof genaamd polyurethaan. Dit wordt afgekort tot PU. Een PU gietvloer bestaat uit twee verschillende segmenten, waarvan er eentje hard is en de andere stuk zachter.

Het resultaat is een elastische en flexibele vloer die geheel naar uw wensen kan worden aangepast. U kan dan denken aan de hoeveelheid demping, de belastbaarheid en de kleur.

Polyurethaan gietvloer met vloerverwarming in Gent

FIND OUT ABOUT OURCertificates

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/Colotagietvloeren543.jpg

FIND OUT ABOUT OURCertificates

COLOTA© SINCE 2004Reiniging en onderhoud gietvloer

De reiniging en het onderhoud van een PU gietvloer is trouwens erg makkelijk. U kunt gemakkelijk met de stofzuiger het loszittende vuil verwijderen. Voor vuil dat vaster zit, adviseren we een normale natte dweil met lauwwarm water en een niet al te agressieve zeep.

Qua onderhoud adviseren we onze klanten altijd uit te kijken met het verschuiven van (zware) meubels en voorwerpen. Tevens is het aan te raden om beschermviltjes te gebruiken.

COLOTA© SINCE 2004Nieuwe toplaag

Krasjes die na verloop van tijd ontstaan kunnen gemakkelijk gerepareerd worden door middel van een nieuwe toplaag. Op deze manier hoeft u niet de gehele vloer te vervangen.

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/Colota-garagevloeren.png

FIND OUT ABOUT OURCertificates

Pavimento cavanna

FIND OUT ABOUT OURCertificates

COLOTA© SINCE 2004Twee soorten PU gietvloeren

We hebben twee soorten PU gietvloeren in ons assortiment: de lifatische (DGF) en de aromatische (DGR). We zullen ze hieronder even kort uiteenzetten.

COLOTA© SINCE 2004DGF alifatische PU gietvloer

De alifatische gietvloer staat ook wel bekend als het DGF gietvloersysteem. Het is de beste gietvloer die er op dit moment wordt verkocht. Je betaalt er meer voor, maar het resultaat is fenomenaal.

De DGF toplaag is van dermate kwaliteit dat hij altijd zijn kleur zal behouden, ongeacht hoe en hoelang u de vloer gebruikt. Hierdoor is er geen extra toplaag zoals een UV-blokker nodig om de kleur te beschermen tegen het licht van de zon.

En omdat deze toplaag niet nodig is, konden we uitpakken op andere gebieden zoals functionaliteit en comfort.

De alifatische DGF gietvloer is daarbij leverbaar in elke kleur of kleurcombinatie.

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/epoxyvloeren-industrie.jpg

FIND OUT ABOUT OURCertificates

https://www.colota.be/wp-content/uploads/2020/01/Colotabetongietvloeren-2.jpg

FIND OUT ABOUT OURCertificates

COLOTA© SINCE 2004DGR aromatische PU gietvloer

Naast de hierboven beschreven alifatische gietvloer, hebben we ook de DGR aromatische gietvloer in ons assortiment. Dit is tevens een PU gietvloer, maar een stuk goedkoper. We raden dit type vloer vooral aan voor de bedrijfszakelijke sector.

De vloer is erg hard, elastisch, sterk en slijt vrijwel niet. En wilt u er vloerverwarming bij? Ook dat is geen enkel probleem.

We raden onze DGR aromatische gietvloer aan voor bijvoorbeeld magazijnen en kantoorruimtes.

Wilt u een vloer die niet verkleurt als hij in de zon ligt? Dan raden we de hierboven beschreven DGF lifatische PU gietvloer aan. Dit is dan ook direct het enige verschil, naast de duurdere prijs, met de DGR gietvloer.

Onze DGR aromatische gietvloer is uiteraard in elke kleur of kleurcombinatie leverbaar, of zelfs in duo of single design.

COLOTA© SINCE 2004Epoxy gietvloer

Naast PU gietvloeren zijn we ook expert op het gebied van epoxy gietvloeren. Deze gietvloeren zijn een stuk harder en minder elastisch dan de PU gietvloeren. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor industriële omgevingen die veel vragen van de vloer.

Rijdt u vaak met een zware heftruck over de vloer? Of met auto’s? Of misschien wel met een vliegtuig? Of maakt u bijvoorbeeld gebruik van zware machines? Dan raden we een epoxy gietvloer aan in plaats van een PU gietvloer.

Een DGE epoxy gietvloer, zoals de officiële naam is, bestaat uit twee delen epoxyhars. Het is dus een hardere vloer die ook duurzaam, strak, hoog belastbaar en vloeistofdicht is. En, zoals u gewend bent van Colota, verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties.

Epoxy gietvloer

FIND OUT ABOUT OURCertificates

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Showroom
  Dendermondsesteenweg 360,
  9000 Gent, België
  Openingsuren
  Ma-Za: 09:00 - 17:00
  Enkel op afspraak
  +32 9 379 70 11
  +32 486 12 12 05
  info@colota.be

  Kwaliteit op maat

  Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
  Contact
  Dendermondsesteenweg 360, 9000 Gent, België
  Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
  Social
  [bt_bb_instagram number=”10″ hashtag=”colotagietvloeren” client_id=”8f34d96ce4614e9fb349028703ea2aaa” access_token=”2510736702.1677ed0.c4897aa2466c46c4b80b4c15e4eb7a3f” el_id=”” el_class=”” el_style=”” columns=”5″ gap=”no_gap” cache=”60″ responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=””][/bt_bb_instagram]